Beoordelingen

9,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,9
Comfort
9,4
Locatie accommodatie
9,4
Faciliteiten
9,5
Personeel
9,7
Waar voor uw geld
9,6

Beoordelingen

    Hans
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    24 mei 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maaike
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    22 mei 2017

    Een goed verblijf

    Het ontbijt viel tegen.
    Mooie kamer met een fijne badkamer. Mooie en rustige omgeving.
    Catherine
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    30 april 2017

    Een van de zeldzame adressen waar je terug blijft komen

    Geen bomen op het terrein en we hadden graag een 'letto matrimoniale' gehad.
    Vlekkeloze opzet, buitengewoon vriendelijk, verzorgd tot in de perfectie.
    Antoinette
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 november 2016
    Mooie kamers, heel schoon, mooie omgeving en een hele hartelijke gastfamilie. Was super!
    Nicole
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    22 juli 2016
    Tutti perfetto
    Mooi landhuis, landgoed vlakbij asti. Prima kamers. Heerlijk ontbijt. Wijnkelder waar de vriendelijke eigenaar je laat proeven van de grappa en wijnen uit de streek. Als je wilt, kookt daniela voor je en dan geniet je van vele gangen heerlijk eten met prachtig uitzicht. En als je elders wilt eten dan wijzen zij je graag de weg. Barolo, barbaresco, alba, het is allemaal dichtbij. En als je wilt ontspannen: het uitzicht vanaf het terras is fantastisch en daar staat ook een geweldige jacuzzi.
    ADRIANA
    us

    Beoordelingsscore

    10
    15 mei 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    martyn miller
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    8 oktober 2017
    Attractive and smart with lovely views
    Moshe
    il

    Beoordelingsscore

    10
    7 september 2017
    The owners' attention; extraordinary views; nice dinner at good price; excellent wine; quiet environment for reading, relaxing, and doing some work.
    Avery
    us

    Beoordelingsscore

    10
    27 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Veerle
    ch

    Beoordelingsscore

    8,8
    24 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Colin
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    19 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tamir Ronen
    il

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 augustus 2016

    Very pleasant B&B in an authentic Piemonte countryside.

    Close to the wine regions of Barolo and Barbaresco- but a 30 minutes drive is still required. The usage of the Jacuzzi costs extra. I have no problem with that, but I would expect booking.com mention it in the B&B's webpage.
    Very pleasant room, highly motivated owners, excellent breakfast including fresh products and local produce.
    Mairi
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    14 augustus 2016

    Child friendly, wonderful accomodation

    The hosts went above and beyond to assist us during our stay. The B&B has stunning views over the beautiful Italian countryside. We particularly enjoyed the selection of local cheeses for breakfast. Very highly recommended.
    SOFIE
    be

    Beoordelingsscore

    10
    2 augustus 2016
    Fantastic place, very kind people, view is overwhelming , jacuzzi very nice. Appartement with five persons is big enough. Facilities are very good. Dinner was super!
    Claudio
    ch

    Beoordelingsscore

    10
    1 juni 2016
    what a place, what a view, what nice people! 100% recommendable. Grazie per tutto